miercuri, 23 mai 2012

Cum sa treci peste o mare dezamagire in dragoste


Senzatia de inima franta este probabil, una dintre marile dureri pe care un om le poate simti intr-o viata. Desi la inceput pare eterna, din fericire nu e asa.

Asadar, ai de trecut peste o dezamagire in dragoste.

Trebuie sa iti amintesti insa mereu ca nu e imposibil sa treci peste ea.

Intreaba in jur si vei descoperi ca majoritatea oamenilor au trecut sau trec prin asa ceva. Cei care au trecut deja, se simt bine deci, intr-o zi, si tu vei fi la fel chiar daca la momentul zero ti se pare imposibil asa ceva.

Prima iubire

Sa treci cu bine peste prima iubire adevarata pare incredibil de greu si asta pentru ca am fost crescuti sa credem in ea si ne-o inchipuim ca fiind eterna si indestructibila. Partea amuzanta e ca niciodata nu ne gandim la ceilalti, la insuccesele si dezamagirile lor, ne inchipuim ca doar iubirea noastra este cea perfecta. Stim de asemenea ca, din punct de evdere statistic si nu numai, nimeni nu se indragosteste la 17 ani si ramane cu aceeasi persoana pentru tot restul vietii.

Cu toate acestea, nimic nu este rational in dragoste, toate semnalele care ne pun pe ganduri fiind trecute cu vederea. Va veni insa o zi cand, vom privi inapoi in timp, la prima iubire si o vom cataloga doar ca un banal exercitiu pentru toate relatiile care au urmat chiar daca in prezent acest lucru ni se pare absurd.

Trateaza-te cu blandete

O deziluzie in dragoste te va lasa cu inima franta si cu o senzatie de boala incurabila in stadiu terminal. Trateaza-te astfel ca si in cazul unei convalescente prelungite, lasa si pe ceilalti sa aibe grija de tine. Nu refuza niciodata ajutorul prietenilor sau familiei si bucura-te de fiecare amanunt al vietii. Nu-ti reprima insa suferinta, lacrimile te vor ajuta sa te descarci.

Desi la inceput ti se va parea oribil, cu timpul, lucrurile se vor calma. Cu alte cuvinte, trateaza-te cu blandete, nu-ti refuza nimic; ai tercut printr-un soc puternic iar mintea si trupul tau au nevoie de timp pentru a depasi momentul delicat.

Viata sociala

Prietenii sunt un aspect important al vietii tale, ei te vor ajuta in mare masura sa treci peste perioada critica urmatoare despartirii. Iesi cu ei frecvent si nu le refuza invitatiile la filme sau puburi chiar daca la inceput nu vei avea dispozitia necesara pentru a socializa. Cu timpul insa vei descoperi ca si viata de unul singur are partile ei bune. Profita deci de timpul liber pe care il ai pentru a te bucura de orice activitate pe care o neglijai in timpul unei relatii. Du-te doar la filmele care iti plac, asculta doar muzica preferata, alege-ti singura destinatiile de concediu.

Ia-o de la capat

Uneori, cand te simti pierdut si cu inima sfasiata, vrei sa-ti gasesti imediat o persoana noua pe care sa o poti iubi, careia sa-i transferi din emotiile tale ramase neimpartasite ca urmare a despartirii. E ceva natural desi nerecomandat. Bucura-te singura de viata cel putin sase luni si, daca apar oportunitati sexuale, nu le refuza dar asigura-te ca nu duc la complicatii.

Ai nevoie sa-ti linistesti inima si ai nevoie de timp pana te vei simti cu adevarat fericita fara fostul iubit. Vei trece cu adevarat peste durerea despartirii doar in momentul in care iti vei da seama ca au trecut cateva zile fara sa te fi gandit vreo clipa la el.

5 comentarii:

  1. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
    1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
    2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
    3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
    4) vraja pentru a opri avortul spontan.
    5) vraja pentru a face telekinezie.
    E.T.C
    Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Îi sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  4. O femeie care a ajutat mult, este o femeie spirituală foarte puternică, dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău, soțul/soția/iubita/iubitul/ sau vrei să rămâi însărcinată sau să vindeci orice fel de boală, Este persoana capabilă să te ajute imediat, contactează-o pe Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  5. Am văzut o mărturie minunată a Cristianei pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale Dr. DAWN. Nu am crezut niciodată, pentru că nu auzisem niciodată nimic despre un asemenea miracol. Nimeni nu m-ar fi putut convinge de asta până când Dr. DAWN a făcut o lucrare minunată pentru mine care mi-a restabilit căsnicia ruptă după 9 luni de separare. Am fost cu adevărat șocată când soțul meu a căzut în genunchi, cerându-mi iertare pentru ca să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte pe care să le folosesc pentru a-mi arăta aprecierea Dr. DAWN pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru întreaga mea familie. Suntem fericiți împreună și este pace în casa mea. Toate acestea sunt posibile datorită vrajei sale de reconciliere. Contactați-l acum pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie prin Whatsapp/+2349046229159
    E-mail/ dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere